Η ποιότητα του γάλακτος είναι θεμέλιο για την ασφάλεια και τη φήμη κάθε γαλακτοκομικής επιχείρησης, παραγωγού ή μονάδας μεταποίησης. Στο εργαστήριό μας, παρέχουμε εξειδικευμένες μικροβιολογικές και φυσικοχημικές αναλύσεις γάλακτος, καθώς και ανίχνευση υπολειμμάτων αντιβιοτικών, εξασφαλίζοντας ότι το προϊόν είναι καθαρό, ασφαλές και εμπορικά έτοιμο.
Φυσικοχημική ανάλυση (pH, πυκνότητα, πρωτεΐνες, λιπαρά, αγωγιμότητα)
Μικροβιολογικός έλεγχος (ολικά βακτήρια, κολοβακτηριοειδή, σταφυλόκοκκοι, κ.ά.)
Ανίχνευση υπολειμμάτων αντιβιοτικών (ταχεία και αξιόπιστη μέθοδος)
Παραγωγούς & κτηνοτρόφους
Γαλακτοκομικές μονάδες
Συνεταιρισμούς & επιχειρήσεις τυροκομίας
Οργανισμούς πιστοποίησης & ελέγχου τροφίμων